dilluns, 17 de novembre del 2014

Transparència: octubre 2014



Diuen que parlar de diners és lleig, però no quan es tracta de diners públics. Per això, i perquè crec que la transparència dels polítics i dels comptes és importantíssima vull fer públic el “salari” que he cobrat de l'Ajuntament en el mes d'octubre per l'assistència als plens (ordinaris i extraordinaris) i a les comissions informatives que tinc assignades.

Vull deixar clar que el concepte pel qual es cobra no és un salari o un sou, sinó una compensació per la participació en determinats òrgans col·legiats (no tots, perquè les comissions de la Residència de la Tercera Edat o el Consell del Port, per exemple, no estan remunerats).

Ara, les xifres:

En el mes d'octubre l'Ajuntament m'ha transferit 550,80 euros amb el següent desglosse: 202,50 pel ple ordinari d'octubre, 145,80 per tres plens extraordinaris (48,60 euros per ple) i 202,50 euros per la Comissió d'Urbanisme.

Esta quantitat total (550,80 euros) és en brut, la qual cosa significa que s'imputa en renda i es paga l'IRPF d'acord amb el percentatge que a cadascú li correspon en la seua declaració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada