dilluns, 26 de maig del 2014

Escrit negant la causa d'oposició al·legada de contrari en una execució d'aliments


De tant en tant, els companys ens fan perdre el temps amb escrits que no s'ajusten a Dret i que ens toca rebatre perquè el jutjat no els desestima d'ofici:


TRASLLAT A ................




AL JUTJAT DE PRIMERA INSTÀNCIA NÚM. .... DE ....................


................., procuradora dels tribunals i d'................, per designació del torn d'ofici, davant el Jutjat comparec en el procediment d'Execució de Títols Judicials ......, sota la direcció lletrada de Martí Raga i Vàzquez, com millor procedisca DIC

Que a través d'este escrit volem fer les següents MANIFESTACIONS en relació a l'escrit presentat de contrari el 22 de maig de 2014:

PRIMER.- L'escrit presentat de contrari no inclou causa d'oposició legal (art. 557 LEC) a l'ampliació de l'execució.

SEGON.- L'art. 578 LEC permet ampliar automàticament els venciments de noves quantitats degudes, com és el cas de la pensió d'aliments.

TERCER.- El salari mínim interprofessional no suposa cap límit per a embargar una nòmina quan es tracta de pensions d'aliments impagades (art. 608 LEC).


En virtut d'això,

SOL·LICITE AL JUTJAT que tinga per presentat este escrit, amb les còpies i el trasllat, i en virtut del que hem exposat desestime l'intent d'oposició presentat de contrari.

..............., ... de ..... de .......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada