divendres, 23 de maig del 2014

Escrit de defensa amb eximent proposada pel Ministeri Fiscal


Al Jutjat d’Instrucció ..... de ..........
Procediment Abreviat núm. .........



AL JUTJAT D’INSTRUCCIÓ ....... DE .....................


Martí Raga i Vàzquez, advocat col·legiat a l’ICAV núm. 12.288 i d’................., per guàrdia del Torn d’Ofici, davant el Jutjat comparec en el procediment referenciat en la capçalera d’este escrit i com millor procedisca DIC:

Que a través del present escrit formule escrit de defensa en relació a l’escrit d’acusació provisional formulat el dia ............... pel Ministeri Fiscal:

Primer.- Els fets ocorreguts i que s’enjudicien en la present causa succeïren tal com els relatà el Fiscal al seu escrit.

Segon.- Els fets són constitutius dels tipus penals assenyalats pel Ministeri Fiscal.

Tercer.- L’acusat és l’autor dels fets enjudiciats.

Quart.- Coincidim amb el Fiscal en la concurrència en este cas de l’eximent completa d’alteració psíquica de l’art. 20.1 del Codi Penal a la vista de l’informe pericial del ............. de la doctora ............., en la qual fa constar l’anul·lació de la capacitat volitiva i intel·lectiva del meu representat.

Cinqué.- Mostrem la nostra conformitat amb la mesura de seguretat proposada pel Fiscal, a la vista de la traducció jurada aportada a estes actuacions del diagnòstic del Dr. ................, de l’hospital ..............., així com en allò establert per a les responsabilitats civils.

ALTRESÍ DIC: Que esta part es farà valdre de la proposta de prova efectuada pel Ministeri Fiscal, fins i tot el cas que renuncie a alguna de les sol·licitades.

............., a .......... de ........... de .........







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada