dijous, 19 de febrer del 2015

El Centre d'Especialitats de Catarroja (Segona part)




Amb el panorama que descrivia en l'entrada anterior ens trobem ara mateix a Catarroja: el Centre d'Especialitats tancat i l'Ajuntament pretenent declarar nul el contracte de 2008, per a la qual cosa haurà d'indemnitzar el propietari del local amb, presumiblement, una suma de diners equivalent a un any de lloguer (més o menys 36.000 euros).

El que ha aprovat l'Ajuntament en este últim ple suposa, per resumir-ho en una frase, reconéixer que l'anterior alcalde es va saltar la Llei per a firmar el contracte de lloguer del Centre d'Especialitats.

Els regidors del PP han votat a favor de declarar que es no va respectar l'ordenament quan Francisco Chirivella va signar el contracte de lloguer i això que alguns, com l'actual Alcaldessa, ja formaven part de l'equip de Govern municipal d'aquell moment.

Per tot això, el Centre d'Especialitats s'ha convertit en el resum perfecte del que ha suposat el pas del PP per l'Ajuntament de Catarroja: el malbaratament de diners públics (436.000 euros en l'obra, 3.000 euros al mes en lloguer i 36.000 euros en indemnització al propietari), la falta absoluta de transparència en la gestió pública mentre es voreja la Llei de forma descarada i, també, la irrellevància política de l'Alcaldessa, que ha permés que la Conselleria tancara una instal·lació sanitària que beneficiava els veïns del poble sense protestar.

Catarroja mereix uns governants que respecten la Llei en la gestió municipal, que no malgasten els diners públics i que no posen per davant dels interessos dels veïns els del seu partit.

I des de Compromís per Catarroja treballarem perquè siga així.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada